Onze Missie

Wat is onze missie en visie?

We zetten ons in voor een vitale samenleving waarbij iedereen mee kan doen en van waarde is.

Onze missie beschrijft de identiteit van de organisatie en wat de we willen bereiken in de huidige situatie. De visie daarentegen gaat in op het ideaalbeeld van de onze organisatie voor de toekomst (wat de organisatie op de lange termijn wil gaan bereiken).

Bij de Garage geloven we dat boodschappen doen leuk kan zijn, elke dag weer. Het is onze ambitie om het meest klantgerichte en zorgzaam bedrijf van Nederland te zijn en – waarom niet? – om van de wereld te worden! De klant van vandaag wil aandacht, gezelligheid betaalbare producten, lekker eten en drinken, vindt gezondheid belangrijk, men wil makkelijk en bewust kunnen kiezen en niet te veel betalen.

Nederland en overige Landen digitaliseren in een razend tempo. Velen mensen winkelen online, werken ook aan thuis en regelen hun financiële zaken digitaal. Ook zorg en onderwijs. Verloopt digitaal dit al Veilig, betrouwbaar en uiteraard sneller internet en daarom steeds belangrijker. Webshops zijn een uitkomst en kunnen daarom voordelig producten aanbieden.

Onze winkel staat dus ook online met een uit gebreid pakket en zetten alles op alles om iedereen in Nederland te bereiken. En bieden onze producten voordelig aan in deze verbinden met een duurzame toekomst. Met passie werken we aan veilige, betrouwbare, en toekomstbestendige webshop leveren onze en diensten, zodat mensen en apparaten altijd en overal met elkaar verbonden kunnen zijn. Tegelijkertijd bieden en grijpen we kansen voor een welvarende en schonere wereld dankzij onze duurzame werkwijze. Geen grote opslag en kantoor ruimten. Alles vanuit onze winkels.

We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

Visie

Ons team werkt vanuit de Presentiebenadering en sluiten zich aan bij wat mensen op dat moment willen en kunnen.

Deze uitgangspunten zijn:

− Er zijn voor de ander

− Zichtbaarheid via internet en sociaalmedia zijn voor de ander

− Relatiebeheer Opbouwen van een goede relatie

− Communicatie Afstemmen op de verhalen van de ander en zijn omgeving

- We nemen onszelf niet altijd even serieus, maar zijn des te serieuzer over de ideeën van onze klanten.

- Als mensen er toe doen en meedoen, draagt dat bij aan hun welbevinden.

Rekening met wat mensen vanuit de omgeving nodig hebben,

Daarbij maken we gebruik van de kracht van de samenleving.

Wij spelen in op vragen en behoeften van klanten/kopers. Wanneer signalen overeenkomen, zetten wij zoveel mogelijk in op een collectieve aanpak. Door het creëren van draagvlak en draagkracht worden klanten met dezelfde behoefte door en met elkaar geholpen.

We richten ons op het verbeteren van de producten waar dat kan.

Hoe? Door gebruik te maken van het netwerk en te zoeken naar samenwerking met anderen. We werken met (vrijwilligers) en organisaties om met elkaar te verbinden.

We houden van onze klanten.

Ons Team focust al vanaf dag één op klanten. Onze klant is onze prioriteit, wat er ook gebeurt. Zij staan in het middelpunt van alles wat we doen. De Garage heeft geen klanten, klanten hebben de Garage

*Onze klanten zijn de mensen die wij bedienen: onze klanten, partners, adverteerders en collega’s.

Onze waarden

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd door onze waarden.

Onze bedrijfswaarden zijn belangrijk U en voor ons. Ons doel is om excellent en te zijn in alles wat we doen en zelfs de meest alledaagse nauwkeurige manier waarop we acties ondernemen en verbeteren en zorgen ervoor dat onze mensen trainen en benodigde tools krijgen die ze nodig hebben om aan de veeleisende normen te voldoen.

Onmisbare Klant

We staan allemaal aan dezelfde kant, maar soms zijn moeilijke onderhandelingen of gesprekken nodig. Wanneer deze plaatsvinden, gedragen we ons altijd integer, rekening houdend met de belangen van alle betrokken partijen. We gaan niet uit van een kortste route of onnodige risico’s, in het besef dat onze klanten relaties het meest waardevolle bezit zijn dat we hebben.

Ongeëvenaarde Kennis

Met onze ongeëvenaarde kennis maken we het complexe eenvoudig, bieden we inzicht en voegen we waarde toe. Dankzij onze kennis en organisatiestructuur zijn wij als Speler in staat om snelle besluiten te nemen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Origineel Denken

Vooruitstrevend denken leidt tot visie, waardoor we innovatieve, vaak baanbrekende kansen voor klanten kunnen signaleren en onze medewerkers helpen om de waarde van hun assets eruit te halen.

Ons team is creatief, altijd op zoek naar manieren om acties (verbeteringen) beter of anders te doen, of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten of het investeren in nieuwe segmenten, omdat we meer dan anderen de potentiële risico’s en voordelen begrijpen.

Innovatie

We ondersteunen onze bedrijfsgroei door continue verbeteringen en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing. Bij de Garage willen we steeds verder groeien als organisatie en als team.

Samen Streven We Naar Topkwaliteit in alles wat we doen.

  • Mensen: Alle medewerkers bij de Garage zorgt ervoor dat we samen onze ‘virtuele’ symfonie tot leven brengen. En U als tevreden klant wederom bij ons blijft bezoeken.
  • Passie: We blijven nieuwsgierig en leergierig, verbeteren voortdurend onze kennis, leren nieuwe vaardigheden en onderzoeken nieuwe markten om voorop te blijven lopen. Met onze ongeëvenaarde kennis en vooruitstrevende visie kunnen we een ander standpunt innemen en kansen creëren die anderen niet kunnen zien. Zo zijn we in staat om waarde te creëren waar anderen met problemen blijven worstelen. .
  • Duurzaamheid: U als onmisbare klant stellen we alles in het werk om voor u te zorgen dat uw aangekochte product word afgeleverd. We zijn betrouwbaar en stellen het belang van onze klanten altijd voorop. We streven ernaar onze zakelijke en operationele doelstellingen goed af te stemmen op die van al onze klanten, om financieel en maatschappelijk rendement te behalen op de lange termijn.

Onze producten

Maatschappelijke doel: iedereen kan meedoen

Bij de Garage online webshop een nieuw podium voor verkoop van Nieuwe Producten en tweedehands spullen via de webshop, ontstaat er een volledig nieuwe dimensie binnen de kringloopbranche. Er is een nieuwe plek om tweedehands spullen te kopen maar het belangrijkste is de nieuwe tak die ontstaat binnen de kringloopbranche om als medewerker aan de slag te gaan. Het volledige online proces, van het ontvangen van goederen, hier foto’s van maken, het online plaatsen en verkopen tot het verzenden en de after sales activiteiten. In 2023 is de Garage online van start gegaan met een echte kringloop webshop. Op onze webshop vind je elke dag een uitgebreid kringloop assortiment. Van boeken tot meubels, kleingoed, curiosa, elektronische apparaten, muziek en kunstwerken.

Onze klanten

Wij spelen in op vragen en behoeften van klanten/kopers. Wanneer signalen overeenkomen, zetten wij zoveel mogelijk in op een collectieve aanpak. Door het creëren van draagvlak en draagkracht worden klanten met dezelfde behoefte door en met elkaar geholpen. We richten ons op het verbeteren van de producten waar dat kan. Hoe? Door gebruik te maken van het netwerk en te zoeken naar samenwerking met anderen. We werken met (vrijwilligers) en organisaties om met elkaar te verbinden.