Over

Nu ook De Garage online onze Nieuwe webshop

Meedoen in een steeds veranderende maatschappij. Dat is voor zowel mensen als een onderneming van groot belang. Waar shoppen in een fysieke winkel voor veel mensen een uitje is, lukt het helaas niet iedereen om even te shoppen bij hun favoriete winkel. Bijvoorbeeld omdat dit niet mogelijk is vanwege de gezondheid of omdat er logistiek een belemmering is. Om ook deze mensen de mogelijkheid te geven toch bij hun favoriete kringloopwinkel te shoppen, is de Garage nu online te vinden. De webshop biedt de mogelijkheid online tweedehands en nieuwe spullen aan te schaffen. Zo kunnen alle kringloop klanten, al dan niet uit noodzaak, meedoen en sinds 2023 ook online een tweede leven geven aan spullen.

Claire

De creatieve geest van onze winkel is Claire. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.

John

John doet onze administratie. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.

Camelot

Onze gezinshond Camelot is hier altijd te vinden. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor.

Ons verhaal

Het idee van onze fijne online winkel is nu geopend

Maatschappelijke doel: iedereen kan meedoen

Bij de Garage online webshop een nieuw podium voor verkoop van Nieuwe Producten en tweedehands spullen via de webshop, ontstaat er een volledig nieuwe dimensie binnen de kringloopbranche. Er is een nieuwe plek om tweedehands spullen te kopen maar het belangrijkste is de nieuwe tak die ontstaat binnen de kringloopbranche om als medewerker aan de slag te gaan. Het volledige online proces, van het ontvangen van goederen, hier foto’s van maken, het online plaatsen en verkopen tot het verzenden en de after sales activiteiten. 1 November 2022 is de Garage in Nieuw Namen geopend met een Kringloopwinkel, Koffiehuis, Repairshop en Kunstgalerie. www.galeriedegarage.nl

Nu April 2023 online van start gegaan met een echte kringloop webshop. Op onze webshop vind je elke dag een uitgebreid kringloop assortiment. Van boeken tot meubels, kleingoed, curiosa, elektronische kunstwerken en nog veel meer.